Zoekopdracht

Heeft u ergens vragen over? Mail ons!

We weten hoe moeilijk het is om in webshops te betalen als er beperkte betaalmethoden beschikbaar zijn. We weten dat iedereen zijn eigen favoriete betaalplatform heeft en dat niet iedereen graag hetzelfde gebruikt. Daarom biedt DutchChems een verscheidenheid aan opties om uit te kiezen. We hebben onze beschikbare betalingsopties hieronder vermeld.

DutchChems kan extra kosten berekenen met betrekking tot de betaalmethode die u kiest.

Beschikbare betaalmethoden

IDEAL is een online betaalmethode waarmee consumenten met hun eigen bank kunnen betalen. De methode wordt vooral gebruikt door inwoners van Nederland.

Bancontact is de Belgische marktleider als het gaat om elektronische betalingen. Het is verantwoordelijk voor het controleren, berekenen en verwerken van elektronische betalingen.

EPS (elektronische betalingsstandaard) is een online overboekingssysteem dat gezamenlijk is ontwikkeld door de Oostenrijkse banken en de overheid. Het biedt een eenvoudig en veilig proces van online betalingen aan miljoenen gebruikers in Oostenrijk.

Giropay is een interbancair systeem en de officiële implementatie van Duitse banken voor online bankieren. Het is toegankelijk voor meer dan 40 miljoen shoppers en is goed voor 16% van alle online transacties in Duitsland.

Paypal is een veelgebruikt betalingsplatform dat wordt gehost door een Amerikaans bedrijf. Het zorgt voor gemakkelijke en veilige overgangen wereldwijd.

SEPA stelt Europese consumenten, bedrijven en overheden in staat om overboekingen, automatische incasso’s en kaartbetalingen te doen en te ontvangen. SEPA bestrijkt de hele EU. Het geldt ook voor betalingen in euro’s in andere Europese landen: IJsland, Noorwegen, Zwitserland, Liechtenstein, Monaco en San Marino.

Terug naar boven
Product is aan uw winkelwagen toegevoegd