Zoekopdracht

Heeft u ergens vragen over? Mail ons!

Word Zakelijke Klant bij DutchChems

Uw zakelijke behoeften, onze chemische oplossingen.

Bij DutchChems waarderen we de dynamiek en de complexiteit van zakelijke inkoop. Daarom nodigen we u uit om deel uit te maken van een groeiende gemeenschap van bedrijven die vertrouwen op onze expertise in chemische distributie. Als zakelijke klant profiteert u van een scala aan voordelen en diensten die speciaal zijn ontworpen om uw bedrijfsvoering te ondersteunen en te verbeteren.

Uw Voordelen als Zakelijke Klant:

  • Offertes voor grote aantallen: Wanneer uw bedrijf honderden of zelfs duizenden kilo’s of liters van een bepaald product nodig heeft, begrijpen we dat dit een andere aanpak vereist dan een standaardbestelling. Als zakelijke klant kunt u bij ons terecht voor een offerte op maat, waarbij we streven naar een aanbod dat zowel voordelig als passend is voor uw specifieke situatie. Voor het aanvragen van een offerte nodigen we u uit ons contactformulier in te vullen.
  • Bestellen op Rekening: Voor bedrijven met een gespecialiseerde facturatieafdeling bieden we de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Dit betekent dat, na het plaatsen van een bestelling, de factuur direct naar de deze afdeling wordt gestuurd en de betaling binnen 14 dagen voldaan kan worden, terwijl wij uw producten alvast verzenden om vertraging te voorkomen. Let wel op, deze optie is onderhevig aan een handmatige goedkeuring en een credit check en niet voor alle zakelijke klanten toepasbaar.
  • BTW Verlegging: Onze zakelijke klanten uit andere EU-landen kunnen profiteren van BTW-verlegging, wat het zakendoen binnen de EU vereenvoudigt. Deze optie is toegankelijk met een geldig BTW-nummer.

Hoe wordt u een Zakelijke Klant?

Het proces is eenvoudig en transparant:

  1. Vul het zakelijke registratieformulier in op onze website.
  2. Ons team zal uw aanvraag beoordelen en een credit check uitvoeren indien u op rekening wenst te kunnen betalen.
  3. Na goedkeuring krijgt u toegang tot onze zakelijke prijzen en voorwaarden.
Klik hier om te registreren als zakelijke klant

Waarom DutchChems?

DutchChems staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze toewijding aan klanttevredenheid en ons brede assortiment zorgen ervoor dat we zowel aan de behoeften van individuele professionals als aan de eisen van grotere organisaties kunnen voldoen. Onze centrale locatie in Nederland garandeert snelle en efficiënte levering van al uw chemische benodigdheden.

Neem de volgende stap

Wij zijn hier om u te ondersteunen bij elke stap. Voor vragen of meer informatie over het worden van een zakelijke klant bij DutchChems, neem contact met ons op via [email protected] of bel ons direct op +31(0)30 3690215.

DutchChems: Uw zakelijke chemiepartner met een persoonlijke touch.

Terug naar boven
Product is aan uw winkelwagen toegevoegd