Zoekopdracht

Heeft u ergens vragen over? Mail ons!

Wij van DutchChems begrijpen dat wanneer u een bestelling plaatst u deze zo snel mogelijk wilt ontvangen. Daarom versturen wij zendingen die op werkdagen voor 16:00 uur besteld zijn de volgende of zelfs dezelfde dag.

Om je pakket te bezorgen bieden we twee hoofdverzendmethoden aan, namelijk PostNL en DPD. U bent vrij om de verzendmethode te kiezen die u het meest verkiest en de prijs is afhankelijk van de gebruikte methode. Alle verzendkosten worden zo laag mogelijk gehouden en zijn inclusief uw lokale btw indien van toepassing.

Verzendmethoden en kosten​

Standaard thuiszending (PostNL, DHL en DPD)

We proberen de verzendkosten voor je bestelling zo laag mogelijk te houden. Wanneer u een bestelling plaatst, worden de laagste verzendkosten aan u gepresenteerd, afhankelijk van het land waar de zending naartoe moet. De verzendkosten stijgen niet afhankelijk van het bedrag dat je bestelt. Bij sommige producten die in ADR Limited Quantities (LQ) worden verzonden, stijgen de verzendkosten wanneer het bedrag een bepaalde drempel overschrijdt. Dit komt omdat het product dan in meerdere aparte pakketten moet worden verzonden. Wanneer je op werkdagen voor 16:00 uur je bestelling plaatst, wordt deze de volgende of zelfs dezelfde dag nog verzonden. Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u een melding in uw e-mail met track en trace informatie waarmee u uw zending tot in detail kunt volgen.

DPD ophaalpunt

Naast rechtstreekse verzending naar uw adres is het ook mogelijk om het pakket bij een DPD afhaalpunt te laten bezorgen. Dit kan de prijs van uw verzendkosten aanzienlijk verlagen. U dient het pakket echter wel op tijd zelf op te halen bij het afhaalpunt, anders wordt het mogelijk teruggestuurd. Op de afrekenpagina kun je kiezen op welk afhaalpunt je je bestelling wilt laten bezorgen. (Deze optie is niet beschikbaar als goederen zijn geclassificeerd als precursoren)​

Transport van gevaarlijke stoffen (ADR LQ-zendingen)

Wanneer u een product bestelt dat als gevaarlijk is geclassificeerd, wordt het verzonden volgens de ADR, de Europese overeenkomst voor het internationale vervoer van gevaarlijke goederen over de weg.

Bij DutchChems worden deze stoffen alleen in hun vrijgestelde hoeveelheden verkocht, zodat ze vervoerd kunnen worden met reguliere vervoerders zoals PostNL, DPD en DHL. Wanneer u een gevaarlijke stof bestelt, wordt de doos gelabeld met het hieronder afgebeelde gemakkelijk te herkennen diamanten logo. Als de stof ook vloeibaar is, gaat dit logo vergezeld van twee naar boven wijzende pijlen.

Product is beschadigd ontvangen​

Hoewel we ons best doen om uw product zo veilig mogelijk te verpakken, kan het tijdens het transport toch beschadigd raken. Als je een product hebt ontvangen dat beschadigd is, stuur het dan niet meteen terug, maar neem contact met ons op via [email protected]m voordat je het terugstuurt.

Terug naar boven
Product is aan uw winkelwagen toegevoegd