Retouren

Als u niet tevreden bent met uw product, kunt u het retourneren. Dit dient te gebeuren binnen 14 dagen na ontvangst. Als het product een verzegeling heeft, mag de verzegeling niet worden verbroken. Ook zijn specifieke producten uitgesloten van retourzending, zoals goederen die als gevaarlijk zijn geclassificeerd.

Voorwaarden voor retourzendingen

Je hebt 14 dagen de tijd om je aankoop te heroverwegen en een retouraanvraag in te dienen. Uiteraard moet je product nieuw en ongebruikt zijn en moet alle originele verpakking nog op het product zitten. Volg de onderstaande procedure om een retour aan te vragen. Als uw retourzending wordt geaccepteerd, verzendt u uw zending in een stevige verzenddoos, bij voorkeur de doos waarin u deze hebt ontvangen.

Te nemen stappen om uw product te retourneren

Meld je retourzending aan door ons contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar contact@dutchchems.com
Beschrijf je retourreden en om welke producten het gaat
Binnen 1-2 dagen ontvang je een e-mail met informatie over het al dan niet accepteren van je retourzending
Als je retour wordt geaccepteerd, ontvang je instructies over hoe je de producten moet verpakken en waar je ze naartoe moet sturen

Producten uitgesloten van retournering

Producten waarvan de verzegeling is verbroken
Producten in steriele verpakking die zijn geopend
Beschadigde producten
Goederen geclassificeerd als gevaarlijk die in beperkte hoeveelheden zijn verzonden

Terugbetalingen

We zullen ons best doen om uw retourzending zo snel mogelijk na ontvangst te verwerken. Na verwerking wordt het geld teruggestort op de rekening waarmee u de bestelling heeft geplaatst.

Verzendkosten worden niet terugbetaald wanneer u uw product retourneert.